T-PAM d.o.o. I.L.Ribara 57, Ruski Krstur 25233, Serbia
 Telefon 025 703 231  Fax 025 704 205  E-Mail malacko@ptt.rs

Vodotopiva đubriva za prihranu putem sistema kap po kap

Vodotopiva djubriva

 Solinure

 • Solinure GT 1

  Solinure GT-1 (10:5:39+2,0 MgO+mе) je veoma pouzdan i daje veliki doprinos na postignute rezultate. Primenjuje se u plastenicima, staklenicima i na otvorenom polju. Najidealnija primena mu je u fazi porasta ploda i sazrevanja. Idealno je đubrivo za zimske uslove sa smanjenom količinom svetlosti. Ne sadrži hloride i ureu. U sebi sadrži 2% magnezijuma.
  Solinure GT 1
 • Solinure GT 5

  Solinure GT-5 (20:20:20 + mе) je izbalansirano NPK đubrivo i odlično je za primenu u svim vremenskim uslovima. Primenjuje se u fazi porasta lisne mase, porasta i sazrevanje ploda. Napravljen je tako da odlično pokriva potrebe biljke. Najbolji izbor za poboljšanje procesa proizvodnje, i u situacijama kada niste sigurni koje đubrivo da upotrebite. Ne sadrži hloride i sadrži mikroelemente u helatnom obliku.
  Solinure GT 5
 • Solinure GT 8

  Solinure GT-8 (23:10:10 + 5,6 МgO + mе) je odlično đubrivo za fazu vegetativnog porasta u svim uslovima proizvodnje. Sadrži kompleks mikroelemenata i ne sadrži hloride. Primenjuje se za poboljšanje lisne mase ukoliko biljka zaostaje u razvoju. Sadrži visok procenat magnezijuma - 5,6%.
  Solinure GT 8
 • Solinure GT 9

  Solinure GT-9 (11:35:11 + 2,0 МgO + mе) je jako pouzdano đubrivo i napravljeno je od najčištijih sirovina. Solinure GT-9 je idealno đubrivo u početnoj fazi razvoja biljke i ukorenjivanju. Sadrži kompleks mikroelemenata i ne ssadrži hloride i ureu.Sadrži visok nivo fosfora te najveća upotreba u samom startu proizvodnje.
  Solinure GT 9


 

 Agrolution Special

Fantastična vodotopiva mineralna đubriva u čiji sastav ulazi komplet mikroelemenata i namenjena su kao dodatna hrana biljkama i kao rešenje sa problemom mekih voda.

Prednosti Agrolution Special

 • Obezbeđuje sve neobhodnje hranljive elemente
 • Sadrži u sebi pun paket mikroelemenata
 • Pospešuje pristupačnost hranljivih materija
 • Proizveden od najčistijih sirovina
 • Održava sistem za navodnjavanje čist i ne zapušava ga
 • Poboljšava trajnost ploda

 • Agrolution Special 313

  Agrolution Special 313 (14-7-14-14CaO + TE) - obezbeđuje svu neobhodnu ishranu biljci povećavajući dostupnost hranljivih materija. Ovaj proizvod ne dozvoljava zagađenost sistema za navodnjavanje zbog svoje čistoće, rastvorljivosti i efekta redukcije bikarbonata. U njegov sastav ulazi Kalcijum koji uveličava vreme čuvanja proizvoda i pomaže smanjenju rizika od bolesti kao što je suva trulež pvrha ploda.
  Agrolution Special 313
 • Agrolution Special 316

  Agrolution Special 316 (13-5-28 + 2CaO + 2.5MgO + TE) - obezbeđuje sve neobhodne hranljive elemente biljci i olakšava njihovo usvajanje. Poseduje svojstvo redukcije bikarbonata u vodi sa kojom se vrši zalivanje. Sadrži u sebi Kalcijum, što onemogućava bolest kao što je suva trulež vrha plodova. Zbog sadržaja Magnezijuma u sebi pospešuje fotosintezu i daje energiju biljci.
  Agrolution Special 316
 • Agrolution Special 324

  Agrolution Special 324 (14-8-22 + 5CaO + 2MgO + TE) - Mineralno đubrivo koje sadrži kompletan spektar mikroelemenata u velikom procentu. Zbog svojeg svojstva redukcije bikarbonata, pokazalo se kao izvanredno u rešavanju problema meke vode. U svom sastavu sadrži Kalcijum što doprinosi boljem čuvanju ploda i sprečavanju bolesti truleži vrha ploda. Sadrži Magnezijum koji daje energiju biljci i pospešuje fotosintezu.
  Agrolution Special 324

isporuka

Robu šaljemo brzom poštom na Vašu kućnu adresu.